Referentie insturen voor op de website

Referentie voor Yvonne

Voorletters, anoniem of voluit? Wat je wilt
Voor als je Anoniem wilt vul dan wel je naam in zodat Yvonne weet van wie het komt
Wil je er een foto bij?
Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
Wordt nergens gemeld maar nodig om te bewijzen dat de referentie echt is.

 • Yvonne heb ik ervaren als een zeer betrokken persoon die nét dat ene stapje extra voor je zet. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten. Met als resultaat: Een leuke uitdagende baan waarin ik mij verder kan ontwikkelen.

  Patrick Jansen – Accountmanager Erick Personeelsdiensten

 • Ik vond het studiekeuzetraject heel bijzonder en super fijn. Ik ben er erg dankbaar voor omdat ik er heel veel aan heb gehad bij het maken van mijn studiekeuze. Ook heel erg mooi om in de rapportage met het studieadvies over jezelf te lezen. 

  Milou Vijgen – Student Rechtsgeleerdheid – Entrepreneurship and Management - Universiteit Leiden

 • Yvonne heeft een goed luisterend oor en stelt direct de juiste vragen. Zij heeft mijn zoon net het juiste zetje gegeven om de juiste studiekeuze te kiezen. Yvonne is heel toegankelijk, altijd behulpzaam en erg vriendelijk. Onze zoon zal zeker tijdens zijn studie, indien nodig, van haar deskundig advies gebruik maken. Heel erg bedankt Yvonne voor jouw flexibiliteit en hulp!

  Marjo Bosgoed – ouder Daan Balk – studiekeuze International Business 

 • Yvonne heeft mij de geholpen om een carrière te vinden die mij energie geeft en motiveert. Het traject is heel eerlijk en persoonlijk, wat mij een fijn en vertrouwd gevoel heeft gegeven.
  Yvonne zet zich 100% in voor haar cliënten. Vanuit haar passie en ervaring heeft ze mij veel zelfvertrouwen gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. 

  Felicia Savelberg – Social Media Specialist

 • Super begeleiding! Ik twijfelde enorm met mijn studiekeuze en was niet op mijn plek bij de studie die ik volgde. Fijne gesprekken met Yvonne gevoerd en zo meer over mijn persoonlijkheid en competenties te weten gekomen. Nu heb ik een goede studiekeuze kunnen maken waar ik een fijne toekomst mee tegemoet kan. Ik zal zeker bij vraagstukken weer contact opnemen met Yvonne. Het contact zelf is ook erg laagdrempelig wat het erg fijn en toegankelijk maakt. Je kan 24/7 met je vragen of twijfels bij haar terecht.Ik zou dit traject iedereen aanraden!

  Ferré Speelman – hbo bachelor Technische Bedrijfskunde

 • Top to work with Yvonne on personal development and family related issues. Truly motivational and sincere, whilst at the same time direct and confrontational. Highly recommended. 

  Olav Pouw – CCO & GM 4MOD Technology

 • In het leven kom je zowel zakelijk als privé wel eens voor lastige keuzes te staan, juist in deze situaties is het voor mij van belang om de juiste, weloverwogen keuzes te maken. Voordat ik Yvonne bij toeval ontmoet had dacht ik dit allemaal prima te zelf te kunnen. Na het intakegesprek bij Carrièrebegeleiding was het tegendeel al direct bewezen. Wat Yvonne voor mij zo bijzonder maakt is de betrokkenheid zowel privé als zakelijk. Doordat zij betrokken is voelt zij heel goed aan wat een weloverwogen keuze voor jou is. Yvonne is een onwijs fijne professional om mee te samenwerken, hoop dan ook in de toekomst nog vaak in Apeldoorn lang te gaan.

  Matthieu de Koning – Hotelmanager

 • Als starter op de arbeidsmarkt ga je af op een vacature waarvan je denkt dat deze bij je past. Maar wanneer je dieper duikt in je eigen drijfveren en talenten kunnen hele andere deuren zich openen. Yvonne is een fantastische begeleider die zowel meekijkt in mijn werk als privéleven om zo te achterhalen wat mij energie geeft. Haar vragen zijn scherp en ik vind het bijzonder hoe zij in korte tijd mij zoveel over mijzelf laat leren. Ik kan het iedereen aanraden om met een coach het gesprek aan te gaan over wat er nu echt bij jou past!

  Pippi-Lotte Maessen – Rijkstrainee Ministerie van Economische Zaken & Klimaat/ Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid

 • Yvonne is een bijzonder goede coach en begeleidster! Ik heb gedurende mijn loopbaan met verschillende mensen gesproken die mij een advies hebben gegeven, maar Yvonne is toch echt een uitzondering. Zij gaat buiten de “standaard” om en komt hierdoor met nieuwe inzichten. Ik zal te allen tijde Yvonne aanraden om mee in gesprek te gaan als iemand niet weet wat hij/zij wil of als er een sturing nodig is in de huidige situatie.

  Casper Fennema – Supply Chain & Procurement Trainee @Yacht

 • Yvonne heeft me geholpen met uit uitstippelen van mijn professionele ontwikkelingsplan en ik ben er super tevreden over. Ze heeft waardevolle bijdragen geleverd en is niet bang om haar mening te geven. Ik zou anderen zeker aanraden om eens met Yvonne te sparren!

  Ivana Pallister - MSc Quantitative Finance

 • I did my master’s in economics at Heidelberg University, Germany. After finishing my Master, it was my wish to find a job in the Netherlands and to settle there in the future as I love the Netherlands a lot. I've applied for many jobs in the Netherlands, but I was always rejected. It frustrated me and I lost hope. But then I was talking to one my very close Dutch friends about this problem. She recommended me Yvonne Groenewegen. I must say she is a wonderful woman. She is very professional, and I love her personality. There was nothing wrong with my education or other personal traits etc. but there were many other things that I didn't pay attention to. My cv didn't appeal to the recruiters. She gave me a lot of suggestions and helped me with an appealing resume. Secondly, I never paid attention to my LinkedIn account, but using LinkedIn is an important part of being a full-fledged professional and it is important when it comes to applying for the jobs. She helps me with that and always recommend new people to connect with. Furthermore, she has a very large network and has approach to the top executive level in some of the best financial institutions and other industries. After two weeks, we made huge progress regarding our hunt for a job. I must say that without her, I would have never made such a progress. I really appreciate her honest and transparent approach when it comes to her client satisfaction. She is always very open and honest to her clients. I would definitely recommend her to all those Dutch people who are struggling to find a job. 

  Wasim Khan – Economist

 • Yvonne heeft mij door haar visie en expertise ontzettend goed geholpen met studie- en privé uitdagingen. Vooraf had ik mij niet kunnen voorstellen dat het mogelijk zou zijn om zoveel stappen te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Yvonne denkt met je mee en geeft altijd haar oprechte mening. Als je nog niet overtuigd bent van je toekomstpad helpt haar advies en ervaring bij het vinden van je eigen weg. Daarnaast heeft ze het beste met je voor en zal ze altijd tijd voor je maken wanneer het echt nodig is. Kortom, ik zou haar te allen tijde aanbevelen als je loopbaancoaching wilt combineren met het verwerven van inzichten over jou als persoon.

  Kato de Klerk – Intern Data Analyst

 • Ik kwam bij Yvonne omdat ik totaal niet meer wist welke kant ik op moest in mijn professionele leven. Ze heeft mij geholpen het pad te laten zien en wandelde mee op mijn reis. Ze neemt de tijd, zal doorvragen, zegt je waar het op staat en zal je geheel als mens zien. Hierdoor ben ik zowel in mijn privé-, als in mijn professionele leven geholpen en kan ik haar aanbevelen als je zoekende bent.

  Joan Snel – Verloskundige  

 • Yvonne is een uitstekende carrièrebegeleider. Ze graaft zich volledig in jouw achtergrond, geschiedenis en ervaringen. Ze daagt je uit om alle mogelijkheden te bekijken wat niet altijd het standaard pad hoeft te zijn. Haar passie om haar cliënten te helpen zorgt ervoor dat er snel grote stappen worden gemaakt. Yvonne heeft mij uitstekend geholpen in mijn pad.

  Melvin – M&A bankier

 • Onze 19-jarige zoon wordt sinds een halfjaar door Yvonne begeleid. Het is indrukwekkend en mooi om te zien hoe gecommitteerd Yvonne is om hem echt te kennen, hem zichzelf te laten kennen, het gezin waar hij uit komt te betrekken en echt voor groei en succes te gaan.

  En dat lukt! Onze zoon heeft een hernieuwd zelfvertrouwen, een nieuwe visie voor zichzelf en zet mooie stappen.

  Yvonne is helder en scherp, professioneel liefdevol en gaat als een leeuw voor de ontwikkeling van haar cliënt.

  Dank je wel, Yvonne, je hebt veel betekend voor onze zoon en voor ons gezin.

  Irene Poelert - Lid Directieteam Alliander

 • Héél fijn dat je zo betrokken bent.
  Dankzij het oudergesprek zijn er openingen ontstaan en is er meer begrip tussen mijn zoon en mij.
  Daar heb jij een hele goede rol in gespeeld.

  Vader van een Master Student (anoniem)

 • Yvonne is een fantastische coach. Haar intuïtie is glashelder en haar betrokkenheid bovengemiddeld.
  Ze zet haar hart open en heeft een groot invoelend vermogen. Ze heeft zelf 5 kinderen én gebruikt haar gezonde verstand.
  Dát is wat mensen bij haar voelen, al bij een eerste contact. Ze is een natuurtalent.

  Psycholoog - samenwerkingspartner  (anoniem)

 • Yvonne liet onze zoon inzien waar hij sterk in is en welke baan en opleidingsmogelijkheden goed bij hem paste!
  Binnen 2 maanden succesvol een droombaan verworven! Ze is een top professional'.

  Moeder van een Baanhopper

 • Yvonne is een super carrièrebegeleider. Ze is oprecht betrokken bij je persoonlijke én zakelijke leven en kijkt verder dan waar alleen jouw interesses liggen.
  Ze begrijpt mensen en is in staat om dingen samen te vatten en conclusies te trekken die leiden tot mooie vervolgstappen. Zeer aan te raden.

  Max Pouw - oprichter Ten Ten Video Agency

 • Waardevolle gesprekken hebben ertoe geleid dat ik heb ontdekt waar ik daadwerkelijk voor sta en ga én hoe ik mijn kwaliteiten beter kan toepassen in het bedrijfsleven.

  Mijn verbeterpunten heeft Yvonne goed weten te benoemen waardoor ik nu de volgende stap durf te gaan zetten.

  Een echte vakvrouw die mij opnieuw heeft geïnspireerd!

  Simon Kara - medeoprichter Ten Ten Video Agency

 • Eén van de meest onderscheidende kwaliteiten van Yvonne's coaching is haar enorme betrokkenheid bij je persoonlijke ontwikkeling.

  Dit gaat hand in hand met haar integrale coaching aanpak.

  Naast zakelijke sparsessies en advies besteed ze namelijk ook veel aandacht aan persoonlijke thema's, met als doel om je een ronder mens en sterkere professional te maken.

  Yvonne's expertise op dit gebied heeft mij eveneens positief verrast. Ik zie nu de enorme meerwaarde van deze aanpak en ben dan ook erg enthousiast over haar coaching.

  Joris Koopman - Student Aerospace Engineering – TU Delft

 • Yvonne geeft goede adviezen waar ik erg veel aan gehad heb en mij zekerder door ben gaan voelen.

  Ik zou Yvonne daarom ook aan iedereen aanbevelen die door de bomen het bos niet meer ziet.

  Het heeft mij ontzettend geholpen en dit zal zij ook blijven doen in het vervolg van mijn loopbaan.

  Carmen Nijman - Klantmanager/Consulent Werk en Inkomen Sociale Zaken - Trainee Wyzer

 • Yvonne heeft mij benaderd toen één van haar cliënten inhoudelijke vragen had over mijn vakgebied. Ik heb haar leren kennen als een hele doortastende en strategische gesprekspartner, met een groot netwerk en een even zo groot enthousiasme. Verbinder pur sang, geeft concrete handvatten in het heden, maar altijd met aandacht voor het resultaat op de lange termijn. Al met al een zeer prettige dame om mee te sparren!

  Mark Valentijn - Interieur Architect Jan des Bouvrie Studio

 • Yvonne is ruim zes jaar mijn HR-sparringpartner. Als ondernemer ga je door verschillende fases en sta je soms voor moeilijke keuzes. Op zo'n moment is het fijn om met een businesscoach te kunnen sparren die weet wat ondernemen is en zich goed weet te verplaatsen in specifieke situaties. Yvonne toont oprechte interesse in de branche en zorgt te allen tijde dat ze goed is voorbereid. Daarnaast heeft ze mij de afgelopen jaren goed leren kennen waardoor ze inmiddels goed in staat is een spiegel voor te houden op momenten dat het nodig is. Door de groei van mijn onderneming heb ik steeds vaker HRM-vraagstukken zoals het uitwerken van functie- en competentieprofielen en selectieprocedures. Door haar kennis weet ze dit als geen ander te concretiseren en, waar nodig, haar netwerk in schakelen om gepaste kandidaten te werven en/of je voor te stellen aan personen of bedrijven die mij of mijn onderneming verder kunnen helpen.

  Dick Schouten - oprichter Q-FleetSolutions

 • Zowel op professioneel als persoonlijk gebied heb ik enorm veel profijt gehad van de coachingsessies van Yvonne.
  Yvonne is energiek, daadkrachtig en een enorm goede gesprekspartner.
  Op het gebied van carrièrebegeleiding kijkt ze veel verder dan de bekende modellen en is echt een coach die out-of-the-box denkt.
  Daarbij kijkt ze naast jouw voorkeuren en interesses juist vanuit het perspectief van een werkgever. Wat heb jij (als werknemer) te bieden en wat maakt jou interessant?
  De manier van coaching die Yvonne aanbiedt vind ik erg prettig en zeker aan te bevelen voor iedereen die op zowel professioneel als persoonlijk vlak een coach zoekt.

  Valérie Kaemingk - ondernemer

 • Ik heb mijn tijd en sessies bij Yvonne als erg prettig ervaren. Yvonne heeft met haar eigen ontwikkelde methode mij erg goed geholpen bij mijn carrièrekeuze.
  Zelf had ik erg veel moeite met mijn gedachtes op orde brengen en mijn sterke kanten te belichten. Dit is goed gelukt onder begeleiding van Yvonne.
  Ook ben ik erg fijn geholpen met het voorbereiden op sollicitatie gesprekken en heeft mijn cv een hele makeover gehad. Dit allemaal met positieve gevolgen van dien.
  Binnen afzienbare tijd heb ik gesolliciteerd in een branche waar ik mij helemaal op mijn gemak voel en perfect mijn ei kwijt kan.
  Ik zal Yvonne aan iedereen voorstellen die moeite heeft met het maken van een carrièrekeuze.

  Daniël de Vries - verkooptalent bij ICI PARIS XL | AS Watson Group

 • Ik heb Yvonne leren kennen als een betrokken en gedreven professional op het gebied van carrièreplanning.
  Zij maakt gebruik van methodes waardoor mijn cv en sollicitatieactiviteiten op een hoger en meer hedendaags niveau zijn gebracht.

  Gerard Koole - Triagist IrisZorg

 • Yvonne heeft mij in het traject van carrièrebegeleiding veel inzichten gegeven, waardoor ik mijn zoektocht naar een nieuwe baan met meer zelfvertrouwen kon aanpakken. Met resultaat: het leverde een passende nieuwe baan op!

  Laura Kroon

 • Het maken van een beroepskeuze is soms lastig, wat vind je precies leuk en waar ben je goed in? Mijn ervaring is dat Yvonne dit met gerichte vragen snel helder krijgt. Je solliciteert veel, maar elke keer krijg je maar weer een afwijzing. Door je cv te laten upgraden worden letterlijk deuren geopend!  Ik kan Yvonne aan iedereen die behoefte heeft aan coaching en/of carrièrebegeleiding aanbevelen. Met haar oprechte interesse in de persoon tegenover zich, haar brede kennis van de arbeidsmarkt en grote netwerk helpt zij jou om jouw droombaan te verwezenlijken. Met heldere communicatie en haar hart op de juiste plaats is zij een betrouwbare partner om aan jouw carrière te werken!

  Erik Hetterscheid - Integrale Veiligheidskundige & KAM-coördinator

 • Yvonne heeft verstand van zaken, gaat gericht op haar doel af en stelt de juiste vragen, analyseert en stelt vervolgstappen voor. Communicatie is de sleutel naar succes. Yvonne heeft inzicht en helpt je carrière vooruit, Ik zou Yvonne bij iedereen aanbevelen!

  Frits Oudhof - directeur Safe Haven Europe

 • ‘Dank voor je betrokken en deskundige begeleiding. Het heeft ons zeker een stap verder geholpen in het denk- en keuzeproces voor het kiezen van de juiste studie. De persoonsbeschrijving van onze zoon en het gesprek over je aanpak hebben wij als herkenbaar, prettig en vertrouwenwekkend ervaren. We hebben er alle vertrouwen in dat je onze zoon goed hebt geholpen een weloverwogen keus te gaan maken voor het vervolg van zijn studieloopbaan’.

  Ouders vwo-leerling (anoniem)

 • Yvonne is een erg betrokken loopbaancoach. Ze weet snel een goed beeld te maken van iemands interesses en kwaliteiten. Waar ik zelf vast liep, of niet durfde, heeft zij mij geholpen om mijn horizon te verbreden. Ik wist zelf niet goed wat ik kon gaan doen buiten het werken in een ziekenhuis, maar zij liet mij meerdere opties zien. Ze heeft gedurende het gehele proces voor mij klaar gestaan als ik ergens hulp bij nodig had. Ze geeft goede adviezen en is een doorpakker, wat mij erg heeft geholpen. Daarnaast heeft ze veel kennis over o.a. het maken van een sollicitatiebrief en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Ze heeft mij tijdens het gehele traject erg fijn begeleid met het vinden van een nieuwe, passende baan! Ik zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen die behoefte heeft aan loopbaanbegeleiding en ben haar erg dankbaar voor haar hulp!

  Karlijn Schäffer - Sociaal Verpleegkundige Infectieziektebestrijding

 • ‘Dank voor alle hulp. Ook vooral even wat goed moederlijk advies, wat ik van mijn ouders niet zo snel zou aannemen.’

  Student Psychobiologie - Universiteit Leiden (anoniem)

 • In de eindfasering van mijn Bachelor Technische bedrijfskunde kwam ik voor de kwestie te staan of ik mijn studieloopbaan zou vervolgen op de Universiteit of dat ik direct zou gaan solliciteren. Na diverse adviezen kwam ik via een vriend van mij in contact met Yvonne. Hij vertelde mij dat meerdere van zijn vrienden met hetzelfde probleem zaten en dat zij dankzij Yvonne de juiste keuzes hebben gemaakt. Na zijn verhaal heb ik geen seconde getwijfeld en heb ik Yvonne benaderd om een eerste afspraak in te plannen. Yvonne heeft enorm veel mensenkennis en inlevingsvermogen. Door haar doelgerichte aanpak weet ze heel snel een goed beeld te vormen van iemands interesses en kwaliteiten. Ze heeft me gestimuleerd om kritisch te zijn en te zoeken naar functies die mij zouden helpen om mijn ambities te realiseren. Buiten het maken van de juiste keuzes heeft ze mij ook enorm geholpen met het opmaken van een juist cv, heeft ze mij tips gegeven voor het benaderen van bedrijven en heeft ze mij uitstekend begeleid in de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek. Haar directe aanpak heb ik als prettig ervaren, omdat je weet waar je aan toe bent. Haar aanpak werkt erg stimulerend en motiverend. Daarnaast staat Yvonne altijd open voor verschillende vragen en kan je haar ten alle tijden bereiken. Yvonne heeft mij geholpen op professioneel en persoonlijk vlak en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik heb onze gesprekken en ontmoetingen als prettig ervaren en kan haar aan iedereen met klem aanraden. Herken je jezelf in mijn situatie of een soortgelijk verhaal? Neem dan contact op met Yvonne voor een gedegen advies!

  Reinout Heijnerman - Junior Acquisitie - Jeveka Groothandel

 • Het maken van de keuze voor een vervolgstudie is één van de belangrijkste in een leven. Vooral als er zoveel is te kiezen is het soms moeilijk door de bomen het bos te zien. Als ouder heb je ook niet altijd de afstand, het inzicht en de kennis om je kind daarin optimaal te begeleiden. Om deze redenen hebben we Yvonne ingeschakeld hierbij te helpen. Door goede vragen dringt ze snel door tot de kern en legt daarmee ambities, interesses, sterkten en zwakten bloot. Daarnaast heeft Yvonne heeft een goed overzicht van, en een uitgebreid netwerk in de academische wereld. Deze aspecten maken dat Yvonne waardevolle inzichten en een gefundeerd advies kan geven.

  Hilda Cumming-Jongejan - Shipping consultant - Import- Export

 • Enorm geholpen in mijn studiekeuze vooral omdat ik niet precies wist wat ik wilde. Erg goede ervaring gehad.

  Damian Lieferink – Inkoop bij Horesca Lieferink

 • ‘De studie is echt super leuk. Zit al bij een studievereniging en doe veel leuke dingen.’

  Student Technische Bedrijfskunde – Universiteit Groningen (anoniem)

 • Yvonne heeft zich de afgelopen jaren vanuit haar passie voor jonge mensen steeds meer gericht op het geven van loopbaan- en studieadvies aan jongeren. Zij doet dit op basis van competenties die bij een goede jongerencoach passen.: Zij biedt hen ondersteuning bij regievoeren en planning. Denk daarbij aan vragen als: Wil ik studeren? Wat wil ik studeren? Hoe kan ik toch toegelaten worden ondanks een afwijkende vooropleiding? Zij werkt intensief samen met de jongeren en probeert op basis van gelijkwaardige samenwerking en wederzijds vertrouwen tot de kern van de vraag door te dringen. Immers een jongere moet zich echt durven uitspreken. Yvonne neemt de tijd om samen met een jongere uit te zoeken waar de schoen wringt. Immers regelmatig worden jonge mensen vanuit het schoolse leven een richting in geschoven. Maar kan en wil iemand die verwachtingen wel waar maken? En durft hij/zij dat dan ook te vertellen? Veel jongeren stoeien hiermee. Zij adviseert omtrent het versterken van het netwerk van de jongeren. Zij wijst hen ook op de mogelijkheden "hoe een netwerk te verbreden"; Hoe presenteer je jezelf? Hoe maak je een mooi CV? Hoe ga je om met social media? Hoe leg je de juiste contacten? Indien nodig gaat dit uiteraard in samenwerking met ouders of andere betrokken in het systeem rondom de jeugdige. Yvonne is daarnaast een fijn, betrokken en hartelijk mens, die vanuit haar liefde voor (jonge) mensen zich graag voor 100% inzet! Een coach waar je als jongere op kan bouwen!

  Rolinka Kool - Lid registratiecommissie, SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)

 • Menigmaal ben ik verbaasd geweest over Yvonne’s brede kennis van en inzicht in het bedrijfsleven. Zij heeft een sterk analytisch vermogen en door haar grote interesse en brede ervaring binnen verschillende branches heeft ze hiervoor een neus ontwikkeld. Ze heeft een uitstekende kijk op hoe ze mensen kan begeleiden op de weg naar een (vervolg)studie of (starters)baan. Een gesprek hierover, waarbij ze je stevig aan de tand voelt, de onderste steen van je kunnen, ambitie en talent naar boven haalt, veranderen soms je kijk op hetgeen waar je zo lang en vaak onterecht van overtuigd was.

  Nique Stap - Kunstenaar

 • Yvonne heeft een super bijdrage geleverd in de zoektocht naar mijn nieuwe baan. Ze is een goede en fijne gesprekspartner die mij de juiste vragen wist te stellen en op deze manier me goed heeft kunnen laten inzien waar (omgeving, type bedrijf, sector) ik goed tot mijn recht zou komen. Yvonne is een fijne vrouw om mee samen te werken en niet alleen tijdens of voorafgaand aan een sollicitatietraject, maar ook iemand die je goed een spiegel voor kan houden en je leert na te denken over je eigen interesses, ambities en (eerder gemaakte) keuzes. Kortom, ik kan Yvonne van harte aanbevelen!

  Jeroen Oeges – Key Account Manager - Royal FloraHolland

 • ‘Eerdere studiekeuzes waren niet de juiste. Deze opleiding vind ik voor het eerst gewoon tof. Jonge docenten, goede uitleg, leuke sfeer en het belangrijkste: ik vind het leuk en wil alsmaar doorwerken. Namens mij en mijn ouders bedankt.’

  Leerling mbo-opleiding - ROC - allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (anoniem)

 • Professioneel, vriendelijk, doortastend, resultaatgericht, op de hoogte en erg fijn in de omgang!

  Adriaan van Boven - Autotechnicus Autosport - Engineering Maintenance - GP Elite

 • Het vinden van een passende studie bleek voor mij een moeilijke opgave. In het tweede jaar van mijn studie begon ik te merken dat ik niet gelukkig werd van mijn studie waardoor ik het gevoel kreeg dat ik stilstond. Ik had de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een andere studie. Door deze reden ben ik in gesprek gegaan met Yvonne. Yvonne heeft mij ontzettend goed geholpen om een passende studie te vinden. Na een gesprek met Yvonne ging ik met meer zelfvertrouwen naar huis, wist ik welke stappen ik moest ondernemen en kreeg ik meer inzicht in wat ik nou eigenlijk echt wilde in mijn leven. De manier hoe Yvonne gesprekken voert heb ik als zeer prettig ervaren. Voor iemand die niet lekker in zijn vel zit, moeite heeft met keuzes maken en/of begeleiding nodig heeft in het zoeken van een studie/carrièregebied zou ik zeker Yvonne willen aanraden.

  Nadine Bisdom - Student Bestuurs- en Organisatiewetenschappen – VU Amsterdam

 • Met Yvonne kwam ik in contact na een reeks aan geweldige verhalen uit mijn directe entourage. Vanwege de huidige omstandigheden moest ik een nieuwe baan gaan zoeken, maar ook uitzoeken waar ik überhaupt heen wou. Yvonne wist zowel met haar brede ervaring en inzicht in het bedrijfsleven, maar ook met haar persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen mij onwijs te helpen. Haar hulp, advies en inzet is extreem waardevol. Lang verhaal kort: wie behoefte aan carrièreadvies, een opgeknapte cv en/of persoonlijke coaching heeft moet gewoon bij haar terecht.

  Pierre Sterzel - Online Merchandiser Marketeer - Oger Fashion

 • ‘Dank voor de handvaten die je gaf. Ik maak er dagelijks gebruik van. Daardoor is er ook weer ruimte in mijn hoofd en dat ervaar ik als een groot cadeau. Dank voor je inzet, je betrokkenheid en je professionaliteit.’

  Jolande (anoniem)

 • Ik heb mijn tijd met Yvonne goed beleefd. De hulp en steun die ze mij gaf tijdens mijn studiekeuze en de omstandigheden eromheen,

  hebben mij heel erg geholpen om tot mijn keuze te komen en hoe ik nu in het leven sta.

  Julian Lieferink - Logistiek medewerker - Horecagroothandel Horesca Lieferink

 • Yvonne heeft mij geraakt met haar professionele houding. Een powervrouw die mij liet inzien dat het ook anders kan.

  Graag win ik bij haar advies over het aanpakken van situaties tijdens mijn carrière om vooruit te komen als professioneel en mens.

  Sandra Rietveld, BNI – Interieur Ontwerper / Tekenaar – Ontwerpbureau ‘Het Stille Verzet’

 • ‘Heel inspirerend, ik heb echt veel dingen gehoord waar ik wat mee kan.’

  Student Interior Design and Styling - Jan des Bouvrie Academy (anoniem)

 • Yvonne is een inspirerend ambassadeur voor de Stichting Challenge Day Nederland. Door haar werk met jongeren en haar passie voor meer verbinding en een veilig sport-, werk- en schoolklimaat werken we samen aan een missie met veel overeenkomsten! Graag beveel ik Yvonne van harte aan en blijf haar zelf ook zeker opzoeken om te sparren.

  Jennifer Dennison – Director Stichting Challenge Day

 • Yvonne heeft mij begeleid met het vinden van een carrièrepad. Na mijn afstuderen aan de opleiding Toegepaste Psychologie wist ik niet welke weg ik in moest slaan. Samen hebben wij mijn interesses, kwaliteiten, ontwikkelpunten en persoonlijke drijfveren in beeld gebracht. Wat voor mij erg waardevol was in dit traject is dat Yvonne eerlijk en direct is, maar ook oog heeft voor mij als persoon. Ze zegt waar het op staat en geeft je daarbij de ruimte om je eigen emoties en ideeën te delen. Ook na ons traject kan ik Yvonne bellen voor advies en ondersteuning. Haar mensenkennis, inlevingsvermogen, brede kennis en netwerk maken haar, voor mij, een loopbaancoach die zich onderscheidt van anderen. Ik wil haar dan ook graag aanbevelen aan andere starters die behoefte hebben aan loopbaanbegeleiding.

  Michelle Brouwer – Toegepast Psycholoog

 • Yvonne krijgt met gerichte vragen snel helderheid in je beroepskeuzeproces. Door haar oprechte interesse, heldere communicatie, brede kennis van de arbeidsmarkt én grote netwerk, helpt ze om jouw droombaan te verwezenlijken. Ze is betrouwbaar en heeft het hart op de juiste plaats. Dankzij haar cv upgrade en bemiddeling werden letterlijk deuren geopend!

  Erik Hetterscheid - Integrale Veiligheidskundige & KAM-coördinator

 • Yvonne heeft op verrassend doortastende wijze haar kwaliteiten als projectleider bevestigd.
  Haar overtuigingskracht, precisie en volharding hebben ervoor gezorgd dat een lastig project met bedrijfsbrede impact, conform de gemaakte afspraken is voltooid.

  Will van Grimbergen – Directeur Algemeen Ondersteunende Diensten Gelre Ziekenhuizen

 • Yvonne heeft mij geleerd om niet voor de makkelijkste weg te kiezen en juist uitdagingen aan te gaan. Dit resulteerde in 2012 tot een succesvolle afronding van de DLR selectie voor Lufthansa waar ik in het begin erg tegenop zag. De gesprekken met Yvonne leidde niet alleen tot zelfvertrouwen om mijn doel te bereiken, maar zette mij ook aan tot bewust nadenken over mijn carrière en daar naar te handelen. Mede dankzij haar ben ik al ruim drie jaar werkzaam in de luchtvaart als first Officer. Haar kracht zit hem in haar eerlijkheid, kennis en persoonlijke aanpak. Dankzij gesprekken met Yvonne heb ik de noodzakelijke inzicht en kennis met betrekking tot teambuilding, bedrijfscultuur en communicatie gekregen. Ik zou iedere HBO- en WO-starter haar aanbevelen.

  Daan Groen – First Officer Boeing 737NG Transavia 

 • Yvonne heeft mij geholpen met het maken en vervolgens ook doorzetten van mijn studiekeuze. Nadat ik mijn MBO niveau 4 diploma op de middelbare hotelschool behaald had kreeg ik steeds meer het idee dat ik stil stond. Doordat zij mij verschillende opties en mogelijkheden heeft laten onderzoeken heb ik nu de keuze gemaakt om te beginnen aan een HBO opleiding Hotel management.

  Marnix Linthorst – Bachelor Hotel Management

 • Super tevreden over Yvonne. Ze heeft me heel goed inzichtgegeven in mijn verbeterpunten en geeft de volle 200%. Ik zou haar zeker aanbevelen bij iedereen die met vragen zit en zoekende is naar verdere vervolgstappen in zijn of haar carrière.

  Charlotte Gahrmann – Analyst International Tax Deloitte

 • Physician Assistant i.o. - Huisartsenpraktijk

  Yvonne heeft snel inzichtelijk welk carrière pad voor jou geschikt is. Haar directe aanpak heb ik als fijn ervaren omdat je meteen weet waar je aan toe bent. Haar spontane karakter gaat goed samen met de Young Professionals die zij veelal over de vloer krijgt. Ze heeft een veelzijdige kennis over de gezondheidszorg. Zelf was ik naar verschillende organisatie aan het zoeken om mijn opleiding physician assistant te volgen, maar Yvonne adviseerde mij de mogelijkheden binnen mijn huidige werkgever te zoeken en hier ben ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.

  Mariël Rietman –Physician Assistant i.o. - Huisartsenpraktijk

 • Projectmanagement is all about hands-on mentality, clear communication and a keen eye for the big picture reflected by details.
  From closeby I have seen Yvonne exploiting these qualities with great results.

  Hank Smiet - CEO DPI Animation House

 • Yvonne is een moderne, zelfstandige en sociale vrouw. Ze is een perfectionist en ondernemen is haar met "de paplepel ingegoten", wat terug te vinden is in onder andere haar efficiënte werkwijze en mentaliteit.

  Edwin Smits - Bouwdirecteur Gelre ziekenhuizen & Directeur Cure+Care consultancy

 • Yvonne heb ik leren kennen als een uitstekende, doortastende, meedenkende, ondersteunende projectleider die een goede indruk maakt. Ze is sterk in het nemen van haar eigen verantwoordelijkheid en was ook bereid om, in het belang van het project of onze organisatie, een grotere rol op zich te nemen. Ze komt uitstekend tot haar recht in projectmatig werk, maar ook in het geven van leiding.

  Guido Merlijn - HR-Adviseur Gelre Ziekenhuizen

 • Yvonne Groenewegen is een creatieve en initiatiefrijke (new business) verkoopster die over veel doorzettingsvermogen beschikt. Zij is zeer sterk in het spotten van kansen en het opbouwen van relaties. Zij is tevens in staat om op het hoogste niveau bij bedrijven binnen te komen.

  Bernard van der Weert - Executive Vice President & adjudant van KPN-topman Ad Scheepbouwer

 • Yvonne is bijzonder gedreven en gepassioneerd in het aanboren van nieuwe marktpartijen door middel van het plegen van (koude) acquisitie. Ze is salesgeoriënteerd op directie- en beslissersniveau en in staat snel een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast adviseert en denkt ze volop mee in mogelijkheden en oplossingen. Kernwoorden: dienstverlenend, daadkrachtig en resultaatgericht.

  René Savelberg - voormalig CEO McDonald's Nederland

 • Yvonne is een betrouwbare en initiatiefrijke netwerkster. Een overtuigende promotor die transparantie centraal stelt en altijd streeft naar een win-win-win situatie voor klant en organisatie.

  Robert Benninga - topmanager Hyatt Hotels USA, Koninklijke Ahold, De Bijenkorf, WE International en AKSO-METRO.

 • Alhoewel ik een goed beeld heb van hetgeen ik wil met mijn carrière, hebben de gesprekken met Yvonne mij altijd goed geholpen in het voor mijzelf helder krijgen waar ik op dit moment sta en hoe ik daar kan komen waar ik mijzelf graag zie.

  Hierom zou ik elke afgestudeerde en/of starter aanraden om eens met Yvonne om tafel te gaan zitten wanneer je voor jezelf twijfelt wat je volgende stap gaat zijn.

  Met een luisterend oor en een parate mening kan Yvonne jou op een vriendelijke & professionele manier helpen met de volgende stap in je carrière.

  Marijn Heij - masterstudent Intercultural Communication Universiteit Utrecht

 • Mensenkennis en inlevingsvermogen zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten wanneer ik aan Yvonne Groenewegen denk!

  Yvonne heb ik leren kennen via een van mijn beste vrienden en ik kreeg van hem de tip om eens een gesprek met haar te hebben aangaande mijn (studie)carrière. Ik stond toentertijd op het punt om na mijn HBO-diploma door te studeren en een universitaire master te gaan doen. In tegenstelling tot mijn voorafgaande opleidingen MBO (marketing en communicatie) en HBO (Business Studies; entrepreneurship) moest ik een meer gespecialiseerde studie kiezen. Dit heb ik echter als moeilijk ervaren, waardoor ik zeer openstond voor een gesprek met iemand met persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, veel kennis van universitaire masters en het bedrijfsleven.

  De manier waarop Yvonne zich heeft kunnen inleven in mijn situatie en een gedegen advies heeft uit kunnen brengen heeft veel indruk op mij gemaakt. Het heeft bij mij geleid tot veel enthousiasme en motivatie. Met andere woorden, een enorm waardevol gesprek met als gevolg een in mijn ogen een goed passende studiekeuze!

  Een advies van Yvonne verdient mijn oprechte aanbevelin

  Steven Bosgoed - masterstudent Strategic Management Universiteit Tilburg

 • Na mijn afstuderen aan de Hotel Management School Maastricht heeft Yvonne mij waanzinnig advies gegeven op het moment dat ik een baan zocht en mij niet helemaal kon vinden in het baanadvies van een keuze adviesbureau. Ze heeft me geholpen met het kiezen van banen, bedrijven en hotels die bij mij passen. In een zeer kort tijdsbestek kon ze aan de hand van mijn vaardigheden en eigenschappen duidelijk onderbouwen waarom een bedrijf of hotel goed of minder goed bij mij zou passen. Ze heeft me gestimuleerd om kritisch te zijn en te zoeken naar functies die mij zouden helpen om mijn ambities te realiseren. Er waren veel dingen waar ik als starter op de arbeidsmarkt niet aan had gedacht. Ze heeft mij ook heel erg geholpen met solliciteren door een kritische blik te werpen op mijn motivatiebrief en een goede voorbereiding op het voeren van open sollicitatiegesprekken. Yvonne is oprecht, direct en eerlijk in haar aanpak. Het is erg fijn om met haar in gesprek te gaan, want je weet waar je aan toe bent. Haar aanpak werkt erg stimulerend en motiverend. Als je net als ik even vastloopt bij het kiezen van werk/studie door het enorme aanbod is goed en oprecht advies van een professional die ‘midden in het bedrijfsleven staat’ het beste dat je kan gebruiken. Daarom raad ik Yvonne van harte aan.

  Johan Karsemeijer - Hotel Management School Maastricht

 • Yvonne Groenewegen is een betrokken, proactieve vrouw die zich graag inzet voor jongeren. Uit ervaring weet ik dat jongeren kunnen worstelen met zelfvertrouwen, respect en talent. Yvonne probeert juist die drie elementen positief te benadrukken waardoor je allereerst jezelf leert waarderen, maar daarna ook voor jezelf leert opkomen en goede keuzes leert maken. Yvonne heeft het beste met iedereen voor die haar hulp wil aannemen en zal zich volledig inzetten om doelen te bereiken. Als inspiratie- en motivatiebron streeft zij ernaar om bij jongeren het hoogst haalbare potentieel te ontwikkelen.

  Marijke Scheper - docent Engels

Share This
×

Klik op de foto om WhatsApp te starten

× Wat kan ik voor je doen?